هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

شیخ نعیم قاسم: سلیمانی رهبر و پیشوا است

شیخ نعیم قاسم: سلیمانی رهبر و پیشوا است معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنانی به مناسبت سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی در بغداد، ایشان را یک رهبر و یک پیشوا برای مقاومت توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر از شبکه خبری المنار، نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان با انتشار پیامی در توییتر اظهار داشت: رویارویی متوقف نمی‌شود؛ سلیمانی یک شهید، یک رهبر و یک پیشوا است، او در میدان به آزادسازی پرداخت و عزیزترین مردم است و قطب‌نمای فلسطین و بیت‌المقدس را با خود به همراه دارد.

وی تاکید کرد: ترامپ قاتل جنایتکار ظالمی است که با تجاوزگری و آشکارا اقدام به قتل می‌کند و اشغالگری صهیونیست‌ها را پذیرفته و از آن حمایت می‌کند. نتیجه هر کار در پایان آن مشخص می‌شود.

حزب الله لبنان امروز دوشنبه به مناسبت سومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حاج ابومهدی المهندس معاون سابق سازمان الحشد الشعبی عراق، آیین گرامیداشتی را با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران در شهر صیدا در جنوب لبنان برگزار کرد.

در این مراسم که در سالن «شیخ عبدالامیر قبلان» شهر صیدا برگزار شد، شماری از شخصیت های سیاسی و حزبی، مسئولانی از گروه های مقاومت لبنان و فلسطین، علمای دینی، خانواده های شهدا و برخی فعالان اجتماعی نیز حضور داشتند.

به نوشته پایگاه خبری العهد، «شیخ نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان در این مراسم گفت: محور مقاومت که حاج قاسم سلیمانی آن را تاسیس و از آن حمایت کرد، امروز به یک ارتش میلیونی از مبارزان مقاومت تبدیل شده است؛ مبارزانی آموزش دیده و مجهز که آماده هستند تا پیروزی بزرگ را محقق کرده و دشمن صهیونیستی را شکست دهند.

مراسم بزرگداشت شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس در دیگر شهرهای لبنان نیز برگزار خواهد شد.

۱۳ دی ماه ۱۳۹۸، پهپادهای آمریکایی کاروان حامل سهپبد حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس معاون سازمان الحشد الشعبی عراق را حین یک سفر رسمی و در خروجی فرودگاه بغداد مورد هدف تروریستی قرار داد و آنها را پس از عمری مجاهدت در مبارزه با تروریسم، به شهادت رساند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار